News

Always together

Dragi parteneri!

Ne dorim in primul rand sa stim ca sunteti bine! Suntem convinsi ca impreuna vom depasi aceasta perioada dificila, pentru a reveni treptat la viata normala.

Agentia noastra urmareste cu atentie toate noutatile aparute in acest context si ne bucuram sa constatam multe semne bune.

Suntem in permanenta legatura cu toti partenerii nostri si primim asigurari ca activitatea va fi reluata respectand toate conditiile de siguranta pentru sanatatea clientilor.

Companiile aeriene, precum si hotelurile si celelalte facilitati vor lua toate masurile de igienizare si pastrare a distantarii sociale. Va vom tine la curent cu operativitate despre toate noutatile ce vor aparea.

Pe de alta parte, suntem convinsi ca pasagerii vor cantari toleranta proprie la prudenta, vor lua precautii rezonabile si decizii intelepte in privinta calatoriei.

Consideram ca exista 4 motive esentiale in sprijinul revitalizarii industriei de travel (care in acest moment asigura 10% din PIB-ul Uniunii Europene):

  1. Se prevad tarife foarte avantajoase pentru relansarea domeniului,
    am primit deja oferte super-speciale pentru transport aerian si servicii la sol
  2. Sistemul de E-conference este bun, dar nu poate inlocui interactiunea umana, mai ales in cadrul grupurilor, cand este nevoie sa comunici fata in fata cu audienta
  3. Clientii business se vor intoarce la deplasarile absolut necesare pentru derularea afacerii lor. In special in cazul multinationalelor sau chiar si pentru companiile mici, este nevoie sa afli de la sursa cum se desfasoara business-ul in diversele locatii.
  4. Oamenii au nevoie sa calatoreasca. Este un aspect fundamental a ceea ce inseamna sa fii uman.

In orice caz, va asiguram ca puteti conta intotdeauna pe al vostru “account representative” de la Romania Travel Plus!

Asta pentru ca dorim sa stiti ca in orice situatie aveti de partea voastra un “avocat”, care v-a fost si va va fi alaturi, atat atunci cand a fost nevoie sa rezolvam cazurile de anulari/reprogramari, cat si pentru orice solicitare/cerere viitoare!

Cand totul va reveni la normal,
vom fi tot aici,
alaturi de voi!